❤❤❤


:)

Idag blir det många inlägg :) hihi ni har tur. Idag är det första ridpasset på min älskade Mumin!!! Vi tog det bara lugnt men han var på och ville bara mer så det var kul. Vi är nu på väg tillbaka hoppas jag verkligen! bara inte tanden blir något problem nu. Kram på er alla


Så vad händer??

Jo Mumin har varit hos tandläkaren igen och var Inge bra så måste ta det lugnt :( så inga tävlingar på ett tag. Snälla Sandra följde med så det var en trevlig dag med lite fel körning hihi inte lätt att hitta i Söderköping.


Sol :)

Det var en riktigt bra dag i dag! Solen va och hälsade på ;) jag började min morgon hos min underbara ponny han är så fin.
Sen var det dags att åka och rida dom stora fixade allt sen red jag stilett förs hon blev riktigt fin körde ganska hårt med henne :)
Sen var det bästa Mumins tur tog det bara lugnt för han ska till tandläkaren på torsdag. Men han kändes bra efter ridningen så fixade jag båda hästarna stilett fick kyl lera på benen Mumin fick natt lindor.

Vi hörs i morgon! :)
Kram


Allsvenskan!

Jag är lagledare åt Farsta Ryttarvänners dressyr lag div 3 :)
Första omgången är nu klar och Gud va duktiga dom var mina tjejer! Laget bestod av Jojjo, Carro, Sara och Sofia alla gjorde riktigt bra rundor va så stolt! Laget kom 4 av 10 så helt underbart :)
Nu laddar vi om för nästa omgång.
Vill tacka alla som åkte med och gjorde denna dag möjlig!!!!!

Jag kommer att åka med nästa omgång!!!!


RSS 2.0