Jogga loss!

Det blev ett lugnt och kort pass för mig och Stilett idag...


Skrittade och travade en stund i ridhuset idag med lösgörande arbete, det blev mycket volter så att Stilett ska bli mjuk och loss i kroppen. Det gick bra och hon var fin, men jag själv var lite ofokuserad. Så imorn är det nya tag med fokus och koncentration...


Ska också rida Mumin imorn och det ska bli superkul, är inspirerad sen måndagens lektion och vill träna vidare på alla tips och övningar!




Fler bilder!

Från gårdagens lektion...




















Ridschema vecka 35!

måndag: dressyrlektion för Emelie Brolin
tisdag: vila
onsdag: dressyr
torsdag: dressyrlektion
fredag: uteritt
lördag: vila
söndag: dressyr









Tävling!!




Tävla om ett par strumpor!!!!!!!!!!!!


För att vara med och tävla ska du:
1.Länka vår blogg i ett inlägg på din blogg eller din facebooksida.
2.Kommentera detta inlägget o bifoga adressen där du länkat vår blogg.

Det är det enda som krävs för att få vara med!!!!

Tävlingen stängs den 6/9!!!!


Dagens ridpass!


























Dagens ridpass!

Idag fick jag rida dressyrlektion på båda hästarna...


Först ut var Stilett och hon var superfin och kul att rida. Emelie tyckte att det var stor skillnad från sist, så det var kul att höra. Fick väldigt bra träningstips och övningar som är stärkande och som ska kunnas nu när hon är fyra, bla börja samla i galoppen, och övergångarna, att den bara flyter på utan hack. Väldigt bra ridning!


Sen var det Mumins tur, som jag egentligen inte skulle ha ridit men så fick det bli för Emmy kan inte rida pga en skada. Det var kul att rida Mumin, han är så ambitiös och vill så mycket. Jag har ju inte ridit honom på länge så det var bra att det var lektion för Emelie, så mycket hjälp och tips! Mumin blev kalasfin och jag fick riktigt bra koll, det är mycket "knappar" att hitta rätt på men det tycker jag att jag fick till. Nyttigt att rida fler hästar, och kul!











Taggad!

Jag är väldigt taggad inför dagens dressyrlektion för bästa Emelie Brolin, ska bli så kul! Jag och Stilett rider först, sedan en annan i stallet som också är med, och sist Emmy och Mumin. 




Emelie occh Briman
bild från google






OBS!!

Jag har data fel. Tävlingen börjar så forst jag får igång datorn igen!!!!


Två hästfria dagar!

Tillbaka i sadeln efter två hästfria dagar som spenderades på min kompis landställe...


Underbart att vara tillbaka i stallet, tänk att man kan få sådan abstinens bara av att vara borta två dagar, men mysigt har det varit.


Emmy har varit hästvakt åt Stilett, men hon har fått vila dem här två dagarna. Jag såg fram emot dagens ridpass som vart lugnt. Började med att skritta fram och sedan trava några varv i ridhuset, och Stilett kändes mycket fin så jag beslöt mig för att rida ut i stället. Så det fick bli trav och lite galopp ute på en grusväg som vi har upp mot hagarna. Allt kändes bra, och det är ju kul eftersom hon har har vilat...





Snart!

Snart är det dags för min och Mumins första tävling i hösten. Ska bli kul att få komma ut och tävla igen får se om Mumin tycker som Jag =)






Tävling!!




Tävlingen Börjar på Söndag!! Så missa inte hur du gör för att få vara med.


=)

Ändrade planer ska till Emelie på Brolöten på Söndag istället för i dag. Längtar som bara den!!!


Frimärke!

Briar blir frimärke =) 

Kul att det ska bli lite snygga och kända hästar på frimärken.
Klart man måste köpa ett par!










Dressyrlektion!

Ridkänslan är på topp...


Stilett är så fin just nu och jag blir så glad varje gång, hon har verkligen mognat och växt till sig under sommaren. Idag red vi dressyrlektion för Josefina, och det gick kanon. Tränade mycket tempoväxlingar i traven och galoppen. Verkligen bra så man får kontroll... Red även innanför spåret i galoppen längs långsidorna för att få koll på båda sidorna och en rak häst, också ett bra tips. Fick även kanontips om hur jag ska göra med händerna när jag ökar och minskar, så bra!

Skrittade av ute, sen blev det dusch och fix efter det hårda passet och självklart massa godis!




Ridschema vecka 34!

måndag: dressyr
tisdag: dressyr
onsdag: vila
torsdag: dressyrlektion
fredag: Emmy rider
lördag: Emmy rider
söndag: uteritt










RSS 2.0