Dagens ridpass!

Idag var det dressyr med fokus på lösgörande...


Det betyder mycket volter, halvhalter, övergångar och speedcontrol. Stilett är väldigt pigg och glad just nu, och busar mer än gärna under ridpassen och försöker då lägga in lite bocksprång så det gäller att vara vaken.

Stilett kändes riktigt fin och blev superloss i hela kroppen. I traven är det små korta steg som gäller för att ha kontroll men i galoppen är det stora vägvinnande språng som gäller för att hon ska komma igång och arbeta igenom ordentligt.


Kanonpass med bra känsla...




en nöjd Stilett efter dagens ridpass


bushästen






Halloween!


Ridschema vecka 44!

måndag: joggas
tisdag: vila
onsdag: markarbete med Olivia
torsdag: dressyr
fredag: dressyr
lördag: vila
söndag: uteritt








Olivia och Stilett!









film från Olivias blogg www.ponnyhopparen.webblogg.se

Hoppning med Olivia!

Hopptjejen Olivia i stallet brukar ju rida Stilett och träna markarbete och hoppa henne, vilket är toppen!

Igår var det dags igen med ett markarbetespass. Egentligen skulle det varit lektion men tränaren var sjuk så dem körde själva. Det hade gått bra och Stilett hade varit riktigt på hugget och busig, men Olivia var nöjd och det är huvudsaken...

Redan på onsdag ska dem träna ihop igen, kul!


Här ett inlägg på Olivias blogg om Stilett http://ponnyhopparen.webblogg.se/2011/october/stilett-1.html








Dagens citat!

Sometimes the best moments in life are the simple ones


Tillbaka!

Efter många dagars frånvaro är jag tillbaka här på bloggen...

Det har varit många bollar i luften och lite tid! Dressyrlektion för bästa Emelie Brolin och min fina Stilett regerade under passet med fantastisk power och utstrålning, många fina komplimanger och jag tror verkligen på denna häst!

Bäst av allt är att våran ponny och ögonsten Lukas är hemma igen, helt unerbart att få krama om honom igen! Nu måste han bara gödas och bli lite tjock, då vi tycker han är alldeles för smal! Våran älskade ponny, älskar honom massor...


NU KÖR VI!



Vilken häst!

Lektion för Emelie Brolin och Gud va fin min Mumin va!!!! Tränade lite program delar då det snart är dags för tävling :) och han kändes på topp. Är så glad att jag har hittat denna underbara häst :) för varje dag med honom är lycka han är verkligen hästen med DET om du frågar mig. Det är en sådan ära att få rida honom och att han bara blir bättre och bättre:)  Emelie tyckte att detta va bästa gången hittills  och att det blivit stor skillnad sen jag var hos henne i slutet av augusti.  Han har ju nu bara varit i träning i nästan 3 månader. Efter att det fixat hans tand så det är kul att det äntligen går åt rätt håll!! 

Taggad!

Ikväll är det dressyrlektion för Emelie Brolin, och jag är supertaggad. Stilett har känts fin och pigg så det ska bli kul att träna på det och visa upp från senaste lektionen och det vi skulle träna på...

Dagens citat!

Dröm om morgondagen.

Minns gårdagen.

Lev idag.


Minnen!

Jag hade en foderhäst under två års tid som jag kom väldigt nära, och vi fick en underbar relation och den hästen gjorde allt för mig... och detta på grund av en sak, kärlek!

En tränare i stallet frågade mig en gång hur jag fick henne att glänsa så mycket, och mitt svar tillbaka var enkelt... kärlek!


har ni nåt fint hästminne? dela gärna med er!










Tack för allt fina du <3






Jogga!

Den här veckan är det mycket vila, skritt och lugna pass för mig och Stilett...

Idag skrittade jag fram länge på tygeln och formade i sidorna, mycket volter och serpentiner. Travade även, och då i en rund låg form så hon jobbar ordentligt med ryggen. Fokuserar fortfarande mycket på stegen och takten, jag bestämmer!

Stilett känns väldigt fin nu och det är ju så kul att rida!





toppen!!

Mumin var på topp i dag efter en vecka med lite vila, ut i skogen och markarbete.
Han kändes såååååå fin bara älskar den hästen. vi bara joggade och tog det lungt men han kändes så fin och mjuk =) nu är det dags att börja träna på igen för snart är det tävling igen.

Va tidogt i stallet i dag det är det bästa jag vet vicky var oxå med =)





Dagens outfit!


Ridschema vecka 42

måndag: vila
tisdag: vila
onsdag: joggs
tosdag: uteritt
fredag: dressyr
lördag: markarbete
söndag: dressyr










RSS 2.0